keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Perilla Santiago de Compostelassa!!!


Taalla sita ollaan, perilla Santiagossa!

USKOMATONTA, MAHTAVAA, HAIKEAN ONNELLISTA!!!

Eilen tiistaina saavuimme tanne 20 km kavelyn jalkeen, hyvissa ajoin ennen pyhiinvaeltajien messun alkua. Aloitimme kavelyn pimeassa, jo aamu kuudelta otsalamppujen antaman valon turvin. Sain lampun synttarilahjaksi sveitsilaiselta Romanilta, joka on kavellyt kanssamme viimeisen viikon ajan. Ylla olevassa kuvassa, on syntymapaivakakkuni sunnuntailta. Pojat jarjestivat oikein megayllatyksen, silla he nousivat sunnuntaina aamu viidelta valmistamaan minulle syntymapaiva-aamiaista, johon kuului muun muassa tama Santiagon torttu, oikealla maaralla kynttiloita. Voitte vaan kuvitella kuinka otettu olin tasta poikien vaivannaosta. Norjalainen Anna, joka on ollut myos kanssamme viimeisen viikon, oli mukana tassa juonessa, jotta saivat jarjesteltya kaiken salassa. Syntymapaiva oli kylla yksi matkani kohokohdista (siita lisaa myohemmin)!

Mutta siis, olen todellakin taalla Santiagossa enka meinaa oikein uskoa sita todeksi! Takana on siis 32 paivaa (yksi lepopaiva) ja 800 kaveltya kilometria.... Huoh! Kiitos Taivaan Isalle! Kiitos keholleni, joka jaksoi! Kiitos kaikille ja kaikelle!!!

Eilen tunteet olivat todella pinnassa ja heittelehtivat laidasta laitaan, kun kavelimme tanne... niin ja viela sen jalkeenkin.. oikeastaan koko paivan olin ihan sekaisin! Kunnon younet hostellissa auttoivat ja nyt alan pikkuhiljaa ymmartaa, etta olen todella taalla. Se tuntuu samanaikaisesti seka hienolta, etta hyvin haikealta..
Niin paljon asioita on tapahtunut taman Caminon aikana, etta menee varmasti pitkaan ennen kuin edes kasitan mista kaikesta tassa oli kyse. Nyt olen kuitenkin matkalla uudelleen Katedraaliin, silla taalla juhlitaan tanaan pyhimysta San Juania (Johannes Kastaja). Eilen oli varsinaisesti juhlapaivan aatto ja espanjalaiset tosiaan osaavat juhlia. Juhla vastasi aikalailla meidan Juhannusta, kokkoineen paivineen ja hauskaa oli!

Yritan mahdollisimman pian, viimeistaan palattuani kotiin viikonloppuna, paivittaa tata blogia ja kirjoittaa viimeisista vaelluspaivista. Niin ja koko tasta mahtavasta matkasta ja lisaan myos kuvia... mutta nyt taas katedraaliin kiittamaan kaikesta ja halaamaan apostolia (katedraalissa voi todella kayda halaamassa apostoli Jaakobin patsasta alttarilla)!

Terveisia kaikille Suomeen ja kiitos tukijoukoille! :)

3 kommenttia:

  1. Onnittelut!!! Rautainen suoritus, mieletön mimmi. Pidä haskaa loppuaika ja tervetuloa takaisin suomeen! :)

    T:Johanna ja Tomppa

    VastaaPoista
  2. Go Veera!! sä oot huippu! nostan niin paljon hattua suoritukselle. toisaalta on kiva saada siut takas suomeen. <3
    Nauti loppuajasta ja matkaa loppumatka turvallisesti

    maria

    VastaaPoista
  3. Mahtavaa!!! Onnea :)
    Kuulumisiin, Eija

    VastaaPoista